Věci za ZK
4 posters
Strana 1 z 1
Věci za ZK
Zdravím hráči a hráčky či jiné pohlaví které u nás hraje.
Na Čtvrteční romantice s Ardíkem padlo téma že by se mělo získávat více věcí za ZK. S tím GMT souhlasí, ovšem... nebudeme si nalhávat, bohužel nejsme bohové co myslí za všechny a proto chceme požádat i vás aby jste se do tohoto také zapojili, co všechno by šlo ještě koupit za ZK.
Od nás máme visual channely a visual projektily.
Napadá vás! Ano zrovna tebe! Jasně na tebe ukazuju ty šedá myško v pozadí! Napadá zrovna tebe ještě něco? Doopravdy dobré nápady budu odměňovat tak se nebojte a valte to do mě!
PS: Zvu vás na další romantické posezení s Ardíkem dne 7.1
Amaroth: Visuální channely asi nemusím rozepisovat, klasické spelly kdy postava stojí v nějaké animaci a září jí jedna nebo obě ruce zvoleným typem energie. Visuální projektily chápeme jako spell s čistě visuální efektem, který se dá hodit na libovolný target nebo případně na zvolené místo na zemi. S těmi by tak bylo možné hodit visuální Fireball na zvolený cíl atd. Hlavně první kategorie by neměla být náročná na vývoj.
Na Čtvrteční romantice s Ardíkem padlo téma že by se mělo získávat více věcí za ZK. S tím GMT souhlasí, ovšem... nebudeme si nalhávat, bohužel nejsme bohové co myslí za všechny a proto chceme požádat i vás aby jste se do tohoto také zapojili, co všechno by šlo ještě koupit za ZK.
Od nás máme visual channely a visual projektily.
Napadá vás! Ano zrovna tebe! Jasně na tebe ukazuju ty šedá myško v pozadí! Napadá zrovna tebe ještě něco? Doopravdy dobré nápady budu odměňovat tak se nebojte a valte to do mě!
PS: Zvu vás na další romantické posezení s Ardíkem dne 7.1
Amaroth: Visuální channely asi nemusím rozepisovat, klasické spelly kdy postava stojí v nějaké animaci a září jí jedna nebo obě ruce zvoleným typem energie. Visuální projektily chápeme jako spell s čistě visuální efektem, který se dá hodit na libovolný target nebo případně na zvolené místo na zemi. S těmi by tak bylo možné hodit visuální Fireball na zvolený cíl atd. Hlavně první kategorie by neměla být náročná na vývoj.
Ardaren- Administrátor
- Poèet pøíspìvkù : 325
Postavy : Já nějaké mám?
Re: Věci za ZK
Možná by se za zk dalo udělat nějaké lehké navyšování statů postavy, které poskytují také sockety...
Esaias- Bouřlivec
- Poèet pøíspìvkù : 445
Tak, tak. Jak řekl kolega výše. Nicméně pokud by něco takového neprošlo, tak proč to neudělat formou buffu na delší čas (den, týden), za který by se logicky těmi ZK platilo u jednotlivých class trenérů.
Pak možná nějací non-combat peti.
Pak možná nějací non-combat peti.
Glaeron- Trosečník
- Poèet pøíspìvkù : 2
Glaeron napsal:Pak možná nějací non-combat peti.
Od toho máme žádosti o unikáty, nemáme? Nebo tu z toho chcete dělat ZKčkovský Blizzard ingame store?
Anonymní- Anonymní
Proč ne? Zrovna non-combat pet alá krysa, šváb, žába mi nepřijdou jako něco extra na to, abych si o to měl žádat jako o unikátku.
Glaeron- Trosečník
- Poèet pøíspìvkù : 2
Ono by možná šlo i třeba koupit za ZK, aby Mág mohl třeba Leather / Mail / Plate. Bylo by to docela šik. =) Nebo Dual Wield na classy, které to nemohou.
Darkus- Domorodec
- Poèet pøíspìvkù : 49
tady vás odpálkuju dřív než to udělá Amaroth. Takové věci jako dual wield pro priesty nebo plate na mágy se řešily nespočetněkrát. Nezavede se to. Alespoň to tak Drak vždy říkal.
Anonymní- Anonymní

» Věcí co tak k pobavení nejsou.
» Tears in rain - Alebo, videli sme veci, ktorým by bežný človek nikdy neuveril
» Tears in rain - Alebo, videli sme veci, ktorým by bežný človek nikdy neuveril
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: